het gastenboek

Bekijk hieronder de reacties in ons Gastenboek:
Plaats Uw Reactie
HIER AUB GEEN AANMELDINGEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Gepost op: May, 08, 2012 Door: Helma

Heel wat jaartjes kom ik bij jullie als klant. Nu Myriam de zaak gaat verlaten wil ik daar eens bij stilstaan. Complimenten geven voor de wijze waarop jullie je assortiment samenstellen en veel vrouwen met een maatje meer tevreden naar huis laten gaan.
Myriam heel erg bedankt voor je persoonlijke benadering en adviezen.Je wist heel vaak wat ik nodig had en wat ik kon combineren. Hartelijke groeten en tot ziens

Gepost op: May, 06, 2012 Door: Bernard Diebels

Vorige week vrijdag zijn mijn vrouw en ik weer eens naar Maastricht afgereisd naar de Joffers om dat "laatste" nog ontbrekende kledingstuk te vinden. Mijn vrouw is zoals altijd, daar weer prima in geslaagd, dankzij de geweldige service van het team en de fraaie collectie. Ook voor mannen is het verblijf bij de joffers aangenaam. Een goede fauteuil, een lekker kopje koffie en een krantje maken het wachten en het begeleiden bij de koopbeslissing uitermate dragelijk.
Bernard Diebels

Gepost op: Apr, 27, 2012 Door: Regine Aalders

Kwam gisteren thuis na het werk en er stond een pakje voor de deur met de rode zak van de Joffers. Dat wat ik afgelopen vrijdag had gekocht was vermaakt en al bezorgd. Helen, dank voor de goede adviezen. Te kust en te keur aan mogelijkheden en een nieuwe garderobe rijker zei mijn man: het is de moeite waard zodra de kaart van de Joffers binnen komt naar Maastricht te gaan voor de nieuwe collectie. De verhouding prijs kwaliteit, de ruime collectie, de goede adviezen en geweldige service maken de reis de moeite waard en we genieten nog een dagje extra van het Maastrichtse. Dank weer deze keer.
Regine M.A.Th. Aalders

Gepost op: Apr, 14, 2012 Door: Annamarie Schaffers

Na de Tefaf even naar de Joffers. Wat een prachtige collectie.Geweldig advies,en geduld! Goed geslaagd met een tas vol naar huis.De kleding die vermaakt moest worden,en kleding die niet op voorraad was, werd keurig na 1 week opgestuurd.Voor de vacantie(4 mei)probeer ik vanuit Noord-Holland nog even langs te gaan. Dames bedankt! gr. Annamarie

Gepost op: Mar, 10, 2012 Door: Astrid

Gisteren weer eens naar de Joffers geweest en wederom geslaagd. Verkoopster Brigitte doet zich alle moeite en geeft eerlijk advies. Bedankt en tot ziens dames.

Groetjes, Astrid

Gepost op: Feb, 08, 2012 Door: winandy

Maastricht ist eine wunderschöne Stadt. Jeder Besuch ist ein Vergnügen.
Dieses wird gesteigert durch einen Einkauf bei de Joffers.
Die gewichtige Dame muss nicht mehr frustriert sein aufgrund der Auslagen
in den allgemeinen Modegeschäften. Sie wird pfündig bei de Joffers.
Dort findet sie nicht nur eine große Auswahl modischer Kleidung,
sondern auch fachkundige, typgerechte, ehrliche und immer freundliche Beratung
in entspannter Atmosphäre.
Wir verlassen das Geschäft jedes Mal mit gesteigertem Selbstbewußtsein
und sagen Danke.

Antonie und Anastasia

Gepost op: Feb, 07, 2012 Door: marthe

Buiten was het -10 C en dus in een dikke winterjas naar De Joffers in Maastricht vanuit Vught om een zomerbroek en een zomerblouse te kopen voor een zonnige vakantie in februari.Wat een heerlijke verrassing om deze winkel in te stappen in deze tijd!
Het was er een en al lente door de kleuren vàn de nieuwe zomermode.Bijna de hele collectie hangt er al en hij is dit jaar wel erg mooi! Ik kon bijna niet kiezen,dus veel gepast met een lekker kopje koffie erbij en met een volle tas naar Vught! Helemaal geslaagd en dik tevreden.Dames,wat hebben jullie veel geduld met me gehad!Veel dank hiervoor.

Gepost op: Feb, 05, 2012 Door: Lia

Ondanks de barre winterkoude buiten was het op deze koopzondag bij de Joffers binnen al lente! Dat was al iets om blij van te worden. Maar het allerfijnste is om elke keer weer te mogen genieten van de kunst van De Joffers om je eerlijk advies te geven en je wensen deskundig vertaald te zien in hartstikke leuke kleding waarin je je echt mooi voelt! Het is de lange reis uit het westen meer dan waard! En 's avonds natuurlijk heerlijk eten in de Rechtstraat!

Gepost op: Jan, 24, 2012 Door: Mirjam

De Joffers: al jarenlang mijn vaste adres om mij echt lekker te voelen door de adviezen, de collectie, de keuze en de service: hier krijg je echt het gevoel dat je er toe doet: ik ben erg blij dat jullie er zijn voor ons maatje meer!!!!! dank voor alle goede zorgen en de fijne service

Gepost op: Jan, 13, 2012 Door: Yvonne

Wat een heerlijke winkel! mooie en goede kleding, een hele fijne bediening, goede adviezen en ook nog koffie. Kortom: wat wil een mens nog meer. Ik heb al heel wat in mijn kast hangen dat bij de Joffers gekocht is. En binnen een paar weken pak ik zeker weer de trein naar Maastricht.

Wanneer zijn we geopend

  • ma13:00 - 17:00
  • di10:00 - 17:00
  • wo10:00 - 17:00
  • do10:00 - 21:00
  • vrij10:00 - 17:00
  • za10:00 - 17:00
  • zoElke eerste zondag van de maand
  • Altijd even onze facebook pagina checken voor
  • afwijkende koopzondagen en extra openingstijden.

Contact

+31- 43-3218253
Rechtstraat 74
6221EL Maastricht
info@dejoffers.nl