het gastenboek

Bekijk hieronder de reacties in ons Gastenboek:
Plaats Uw Reactie
HIER AUB GEEN AANMELDINGEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Gepost op: Feb, 05, 2012 Door: Lia

Ondanks de barre winterkoude buiten was het op deze koopzondag bij de Joffers binnen al lente! Dat was al iets om blij van te worden. Maar het allerfijnste is om elke keer weer te mogen genieten van de kunst van De Joffers om je eerlijk advies te geven en je wensen deskundig vertaald te zien in hartstikke leuke kleding waarin je je echt mooi voelt! Het is de lange reis uit het westen meer dan waard! En 's avonds natuurlijk heerlijk eten in de Rechtstraat!

Gepost op: Jan, 24, 2012 Door: Mirjam

De Joffers: al jarenlang mijn vaste adres om mij echt lekker te voelen door de adviezen, de collectie, de keuze en de service: hier krijg je echt het gevoel dat je er toe doet: ik ben erg blij dat jullie er zijn voor ons maatje meer!!!!! dank voor alle goede zorgen en de fijne service

Gepost op: Jan, 13, 2012 Door: Yvonne

Wat een heerlijke winkel! mooie en goede kleding, een hele fijne bediening, goede adviezen en ook nog koffie. Kortom: wat wil een mens nog meer. Ik heb al heel wat in mijn kast hangen dat bij de Joffers gekocht is. En binnen een paar weken pak ik zeker weer de trein naar Maastricht.

Gepost op: Dec, 22, 2011 Door: Mehlika Schopen

Vandaag weer supergoed geslaagd bij de Joffers. En wat heel bijzonder is... ik heb voor het eerst in tijden weer een broek gekocht. Een skinny nog wel en hij voelt en staat goed. Dank!

Gepost op: Dec, 02, 2011 Door: Astrid

Wat een shopervaring!!!
Deze dames denken met je mee en zoeken net zo lang totdat ze de geschikte outfit hebben gevonden. Ik ben dan ook zeer tevreden naar huis gegaan met schitterende kniehoge laarzen(JIPPIE!),een prachtige zwarte rok en een mooi shirt. Laat de kerst maar komen.....
Dank je wel dames en tot gauw.

Gepost op: Nov, 05, 2011 Door: Annelies van Maanen

Vorige week min of meer per ongeluk bij De Joffers terechtgekomen. Groot was mijn verrassing toen ik de collectie zag en nog groter toen ik mij, op aanraden van de verkoopster, in een jurk had gehesen. De eerste sinds vele jaren en ik voind het helemaal prachtig. Ook de outfit van "de moeder van de bruid"is helemaal te gek. Heel, heel hartelijk dank voor het deskundig advies en de gezelligheid. Ik kom terug!!!

Gepost op: Aug, 31, 2011 Door: Marjon Ketelaars

Van plan om zondag weer vanuit Brabant richting Maastricht te gaan. Eigenlijk speciaal voor De Joffers. Mijn ervaring is dat ik er altijd slaag, super wordt geholpen ( en ook eerlijk) en dat het er ook nog gezellig is !!
Tot zondag dus :)

Groetjes Marjon Ketelaars

Gepost op: Aug, 07, 2011 Door: Miss PlusSize Fashion 2011 Simone Schumacher

In mei een bezoek gebracht aan deze prachtige winkel. IK ben ontzettend goed en deskundig maar bovenal eerlijk geholpen. Al met al een heerlijke ervaring. Ik ben uiteindelijk vertrokken met een prachtige blauw gebloemde tuniek van het merk Almia, met stip mijn favoriete kledingstuk van deze zomer. Heel erg bedankt voor de gezellige middag en het deskundige eerlijke advies. Mochten jullie in de toekomst ooit nog eens modellen nodig hebben, dan houd ik mij absoluut aanbevolen.
http://misssimone2011.hyves.nl/

Gepost op: Jul, 25, 2011 Door: Hetty

Begin maart 2011 een leuke blouse gekocht en begin juli zaten er opeen scheurtjes in. Via de email contact hierover gehad en de blouse opgestuurd. Het probleem was bekend en het geld zou overgemaakt worden. Binnen 3 dagen was het hele bedrag teruggestort. Prima service en kom zeker nog eens naar Maastricht (vanuit Nijmegen) op weer iets te kopen. Een hele grote pluim! Nogmaals bedankt voor de service.

Gepost op: Jun, 11, 2011 Door: Jeanine

Geweldige winkel met een ruime keuze aan mooie kleding voor iedere gelegenheid. Geholpen te worden door deze kundige vrouwen die je een eerlijk advies geven waar vindt je dat nog?! En toen ik thuis de broek toch niet mooi vond werd ik weer vriendelijk geholpen terwijl ze mij ook nog eens bevestigde dat het geen probleem was het geld terug te geven. Maar wat ben ik blij met mijn polojurkje en de legging (die ik eerder nooit had durven dragen)
Bedankt en tot gauw!

Wanneer zijn we geopend

  • ma13:00 - 17:00
  • di10:00 - 17:00
  • wo10:00 - 17:00
  • do10:00 - 21:00
  • vrij10:00 - 17:00
  • za10:00 - 17:00
  • zoElke eerste zondag van de maand
  • Altijd even onze facebook pagina checken voor
  • afwijkende koopzondagen en extra openingstijden.

Contact

+31- 43-3218253
Rechtstraat 74
6221EL Maastricht
info@dejoffers.nl