het gastenboek

Bekijk hieronder de reacties in ons Gastenboek:
Plaats Uw Reactie
HIER AUB GEEN AANMELDINGEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Gepost op: Aug, 31, 2011 Door: Marjon Ketelaars

Van plan om zondag weer vanuit Brabant richting Maastricht te gaan. Eigenlijk speciaal voor De Joffers. Mijn ervaring is dat ik er altijd slaag, super wordt geholpen ( en ook eerlijk) en dat het er ook nog gezellig is !!
Tot zondag dus :)

Groetjes Marjon Ketelaars

Gepost op: Aug, 07, 2011 Door: Miss PlusSize Fashion 2011 Simone Schumacher

In mei een bezoek gebracht aan deze prachtige winkel. IK ben ontzettend goed en deskundig maar bovenal eerlijk geholpen. Al met al een heerlijke ervaring. Ik ben uiteindelijk vertrokken met een prachtige blauw gebloemde tuniek van het merk Almia, met stip mijn favoriete kledingstuk van deze zomer. Heel erg bedankt voor de gezellige middag en het deskundige eerlijke advies. Mochten jullie in de toekomst ooit nog eens modellen nodig hebben, dan houd ik mij absoluut aanbevolen.
http://misssimone2011.hyves.nl/

Gepost op: Jul, 25, 2011 Door: Hetty

Begin maart 2011 een leuke blouse gekocht en begin juli zaten er opeen scheurtjes in. Via de email contact hierover gehad en de blouse opgestuurd. Het probleem was bekend en het geld zou overgemaakt worden. Binnen 3 dagen was het hele bedrag teruggestort. Prima service en kom zeker nog eens naar Maastricht (vanuit Nijmegen) op weer iets te kopen. Een hele grote pluim! Nogmaals bedankt voor de service.

Gepost op: Jun, 11, 2011 Door: Jeanine

Geweldige winkel met een ruime keuze aan mooie kleding voor iedere gelegenheid. Geholpen te worden door deze kundige vrouwen die je een eerlijk advies geven waar vindt je dat nog?! En toen ik thuis de broek toch niet mooi vond werd ik weer vriendelijk geholpen terwijl ze mij ook nog eens bevestigde dat het geen probleem was het geld terug te geven. Maar wat ben ik blij met mijn polojurkje en de legging (die ik eerder nooit had durven dragen)
Bedankt en tot gauw!

Gepost op: May, 12, 2011 Door: Elisabeth

Een bezoekje (of laat het je er maar af, want kort is het zelden) aan de Joffers in de Rechtstraat is een terugkerend genot. Prachtige, heel gevarieerde collecties en deskundige vrouwen die er van genieten hun klanten mooi te laten zijn. Het advies is er steevast eerlijk en vaak leerzaam, dat ook. De sfeer + uitstraling van de winkel en de lekkere koffie doen een mens goed. Kortom: een zaak die met geen andere te vergelijken is. Een uurtje rijden vanuit Valkenswaard, maar je maakt er gewoon een (heerlijk) dagje Maastricht van. Zálig!

Gepost op: Feb, 06, 2011 Door: Kelly Reneerkens

Ik ben met mijn mentor bij Joffres geweest om gala jurken te passen en ik heb veel verschillende jurken aangehad. Na ongeveer 8 of 9 jurken aan gehad te hebben heb ik en de mensen die bij me waren een jurk gevonden wat ik mooi vind en wat goed past voor de modeshow op school. Ik vond het wel spannend om naar een jurk te zoeken maar ik vond het wel leuk om zoveel mooie jurken te mogen passen en omdat ik van die zaak een kleinste maat nodig heb. Ik heb zelfs 2 keer een stageplaats bij joffers aangeboden gekregen het was een hele spannende en leuke dag.

groetjes kelly reneerkens.


Gepost op: Feb, 06, 2011 Door: sacha senten

Ik ben een leerkracht van Praktijkschool Terra Nigra uit Maastricht. Ik belde jullie op omdat we op school een modeshow aan het organiseren zijn en een van onze leerlingen heeft "een maatje meer". Jullie waren meteen zeer enthousiast. Ik ben met mijn leerling Kelly R. bij jullie kleding komen passen. Jullie hebben haar met jullie drieen de middag van haar leven gegeven. Ze voelde zich een prinsje. Ze mocht vanalles passen, ze kreeg advies, alles werd door jullie uit de kast gehaald om Kelly zich lekker te laten voelen. Jullie doen dit belangeloos. Ik was zeer onder de indruk. Mag ik jullie bedanken dat jullie dit voor Kelly hebben willen doen. A.s donderdag zal ze haar kleding showen en niet onder doen voor alle andere modellen: ze glundert van oor tot oor.

Gepost op: Dec, 09, 2010 Door: Marijke

Eind oktober samen met mijn Man in Maastricht gewinkeld. Uiteindelijk hier heel goed geslaagd. Voorzien van wat de drinken en goed advies hele leuke kleding gekocht. Eenmaal thuis bleek 1 van de kledingstukken vrij snel stuk te zijn. even gebeld en helemaal geen probleem. kon het zo terugsturen en het geld werd overgemaakt op mijn rekening!! dat is nou service. Als ik weer in Maastricht ben ga ik hier zeker weer naar toe. wat een gastvrijheid!!

Gepost op: Nov, 03, 2010 Door: Juliette Adriaans

In oktober heb ik weer heerlijk inkopen gedaan bij De Joffers! Vanuit Helmond/Eindhoven kost dat wel even wat tijd, Maastricht is echter ook een geweldige stad om te winkelen! Toen ik in 1997 in Apeldoorn woonde ontdekte ik Helen's winkel in Nijmegen. De verhuizing naar Maastricht stond een regelmatig bezoek van mij niet in de weg! Nog steeds en met erg veel plezier koop ik mijn kleding bij De Joffers. Zoveel keus, zoveel smaak, zo gastvrij en zo gezellig. En de advisering is super: voor een "miskoop" (iets wat je koopt maar toch niet draagt) kun je hier niet slagen. Geweldig! Dus dames, graag tot in het voorjaar!

Gepost op: Sep, 16, 2010 Door: Sylvia Born _ Cerpentier

Doordat ik meedeed aan een evenement en in de buurt was van Maastricht was ik in de gelegenheid om naar De Joffers te gaan.
Heerlijk om er weer te zijn en als vanouds goed en eerlijk advies te ontvangen en prima te kunnen slagen.
Voor mij zijn jullie de leukste grote maten winkel van Nederland.

Wanneer zijn we geopend

  • ma13:00 - 17:00
  • di10:00 - 17:00
  • wo10:00 - 17:00
  • do10:00 - 21:00
  • vrij10:00 - 17:00
  • za10:00 - 17:00
  • zoElke eerste zondag van de maand
  • Altijd even onze facebook pagina checken voor
  • afwijkende koopzondagen en extra openingstijden.

Contact

+31- 43-3218253
Rechtstraat 74
6221EL Maastricht
info@dejoffers.nl